Servicii fotografice profesionale

 

Fotografie cu suflet pentru cei dragi. Dacă ţii la amintirile tale, nu ezita să apelezi la serviciile unui profesionist!

 
Servicii si tarife

0724 223 832

 
Cristi, pe langă că este un fotograf profesionist, este și un om minunat. La ședintele foto pe care le-am avut cu el m-am simțit suuuuuper frumoasă și specială. Mereu abia aștept să văd pozele și de fiecare dată mi-au placut la nebunie. Il recomand cu încredere pentru amintiri frumos reprezentate și capturate.
Diana Donosă 

Servicii fotografice

Fotografia este o artă. Un hobby transformat in meserie, din dorința de a oferi oamenilor amintiri de neuitat. Fotografia este clipa din viața voastră peste care se așterne o parte din sufletul meu și pe care le ofer cu drag. O parte din lucrările mele le puteți vedea aici

tableta

Editare profesionala

Vă întrebați de ce editare? Așa cum v-am spus, in fotografiile mele există un pic din sufletul meu. Atunci cand fotografiez, vă simt, imi transmiteți o stare, și acea stare o veți regasi in fotografie. Cum? Printr-o editare discretă!

Editarea este acel mic ingredient care face diferența și vă va face să vă simțiti speciali cand priviți fotografiile!

Calitate garantată

Câți fotografi garanteză calitatea fotografiilor? V-ați uitat cu atenție pe ce ați dat banii? De la expunerea corectă la claritatea imaginii sunt multi factori pe care i-am studiat ani de zile. De aceea clienții mei vor primi Ã®ntotdeauna servicii de calitate premium! 

De ce eu?

Fotografia a devenit accesibilă oricui. Cu o sumă mai mică sau mai mare iți poti achiziționa o cameră foto, ceva accesorii și gata, esti fotograf. Și atunci te întrebi de ce eu? În afara faptului că fac asta de ani buni, că am o calificare, că dețin un studio foto și o galerie de fotografie, cred că ce mă caracterizează cel mai bine ca om ar fi:

  • ​Iubesc ceea ce fac
  • Imi respect clienții
  • Mă respect pe mine

Fotografii ieftine?

Când apelezi la un fotograf profesionist, te rog ia in considerare următoarele:

  • Echipamentul format din camera foto, obiective, flash-uri, stative, modificatoare de lumină, costă între 5000 și 10000 de euro. Aparatul foto moare după un numaăr de cadre, deci trebuie inlocuit
  • Calculatorul, monitorul, tableta grafică, softurile de editare costă si ele 2000 euro
  • In spate sunt sute de ore de pregătire profesională puse la dispoziția ta, a căror valoare o vei judeca singur
  • Fotograful profesionist plătește impozite la fel ca tine!

Ultimele proiecte

De la fotografia de familie, la cea de eveniment corporate, portret, business și comercial

Servicii

Ofer o gamă largă de servicii fotografice. De la fotografia de portret la produs, familie, copii, evenimente companie, construcții, portofolii, sedii de companie, pentru orice proiect îți stau la dispoziție. Pentru detalii și prețuri accesează butonul de mai jos

Pentru detalii și prețuri accesează butonul de mai jos

De ce fotografia?

Am ales fotografia pentru că schimbă modul în care vezi lucrurile. Se întâmplă o transformare incredibilă a precepției. Începi să vezi lumina, culorile, oamenii, clădirile, texturile, natura. Totul în jur se transformă și se vede altfel în ochiul fotografului.

​

cristi@cristiborbeli.com

Ansel Adams

O fotografie buna este expresia a ceea ce fotograful simte relativ la subiectul fotografiat, in cel mai adânc sens al cuvântului, și, de aceea, este adevarata expresie a ceea ce fotograful simte despre viață în totalitatea ei.

Descarcă acum!

Un wallpaper gratuit!

Aboneză-te acum și vei primi gratuit un wallpaper pentru calculatorul tau!