Fotoplus – fotografii si filmare pentru nunta si botez

Bine ați venit la Fotoplus! Aveți nunta anul acesta? Vă putem ajuta cu fotografii de vis și o filmare de calitate. Sau ați făcut deja nunta și acum organizați botezul celui mic? Felicitari! Vă ajutăm cu un fotograf și un cameraman astfel încât să aveți amintiri de neuitat!

fotograf nunta

Un fotograf va fi alături de dvs. începând de la starea civilă (cununia civilă), continuând cu biserica și apoi la restaurant, de la primirea invitaților până la tortul miresei.

9094359187
filmari nunti

Se filmează nunta de dimineață, de la starea civilă, apoi la biserică È™i la restaurant pe întreaga desfășurare a petrecerii, de la primirea invitaților până la tortul miresei.

nonemotional
Fotograf botez

Vă oferim două opțiuni, fotografii de botez doar la biserică, dacă aveți un botez mai restrans, sau fotografii de botez la biserică È™i la restaurantpe întreaga desfășurare a petrecerii

Citește mai mult
filmare botez

Se filmează botezul la biserică si restaurant. Dacă aveți un botez cu 15-25 invitați, acesta este cea mai potrivită opțiune. Astfel, veți avea o filmare de calitate la botezul copilului dvs.

5208169057
(931) 896-4963